24 HORES CAP DE CREUS. 11a MARXA DE RESISTÈNCIA. 4-5/04/2015.Crònica i Fotos.

Dies: 4 i 5 d'abril de 2015. Lloc:  Llança.
Distàncies: 87Km , 60Km i 27Km. Desnivell + a l'Ultra:3.660 + mts. 
Inscrits totals: 579. Inscrits a 87K Ultra: 307 Arribats: 253
Puntuable per CCCR 31 PUNTS.
Dorsals: Carme: 280.Pere: 279. Lloc: 115 i 116.   

TempsTotal: 15:58h. Temps Aturat: 0:49h.
Climatologia: Vent i calor durant el dia.




Abans de res....A tots els amic@s, conegut@s i els que  heu participat tant a la Mini, a la Mitja com a l'Ultra de les 24 h del Cap de Creus, tant si el resultat ha estat l'esperat com si no,  tant si l'heu acabat com si no...... MOLTES FELICITATS A TOTS de la Carme i en Pere, una parella de caminadors/corredors  que sense voler, ja portem sis anys disfrutant durant unes hores del paradís. 


Aquest any gaudint en parella de la duresa del seu calorós i ventós clima, de la bellesa del seu entorn, dels amics i de les millors i bones sensacions.




Llança, la sortida. El vent del nord xiula per les meves orelles mentre avancem cap a la platja, l'escenari és conegut, gent plena d'incertesa per no saber si serem capaços de fer-ho.

Els sorolls d'uns tambors que et transporten als moments previs d'una batalla fan aturar el vent, s'apropa el moment de la sortida. De sobte un petard trenca el silenci del matí, i en un instant noto vibrar el meu cor mentre bombeja la sang més de pressa, la pell s'eriça, el cos trontolla, es posa en moviment i comença a córrer cap al nord..... Comença les 24 h Cap de Creus.





Full de Ruta:
És molt emotiu veure créixer una marxa any rere any amb qualitat i quantitat.
Aquest any som una bona colla de bons d'amics els que prenem la sortida d'aquesta aventura, cadascú amb les seves pretensions, ritmes, motivacions però compartint tots la mateixa il·lusió.... Passar-ho bé i....Acabar.



Llança - Coll de Portes -Puig d'Esquer - Llança: : Avancem pel Camí de Ronda amb l'Enric Sabaté, Intentem anar al capdavant, coneixedors del tap que es forma a 800 mts de la sortida. Deixem la costa i per pista assolim el primer desnivell important, Puig d'Esquers, hauria d'estar penalitzat no aturar-se a gaudir d'aquest balcó. Baixem a ritme però sense arriscar fins a Llança. Dinem i carreguem dipòsits assaborint la primera victoria, 27 Km.



Llança - St. Pere de Rodes- Cadaqués: Fa poc que han sortit els de la Mitja, darrere d'ells i a bon ritme encarem el segon desnivell important fins a St. Pere de Rodes i el Castell de St. Salvador. La sorpresa és majúscula, ja que la Laura la nostra filla, la Magali, l'Adri i en Mikel, amics de guerra ens han vingut a aplaudir i animar amb la seva presència vital. GRÀCIES!!!!



Encarem el punt més alt de la cursa, el Castell de St. Salvador i la seva cresta, amb la visió d'un espectacle imponent cap a totes bandes que dura més d'un instant. Travessem la ctra. de Cadaqués per endinsar-nos al Parc Natural de Cap de Creus. Trotant per una llarga pista de baixada arribem a Cala Jóncols per tornar a pujar una miqueta i tornar a baixar fins al poble més blanc i oriental del país, Cadaqués.



Cadaqués- Far Cap de Creus- St. Baldiri -LLança: Km 60, fem una parada llarga sense distreure'ns i continuem per un dels entorns més encisadors fins al Far de Cap de Creus on arribem molt contents, doncs encara és de dia.
Afrontem la part més dura de la cursa, no pel desnivell, sinó pel cansament, per a la nit, pel marcatge que és molt intuïtiu i perquè St. Baldiri està molt lluny.



Baixem al Port de la Selva a estones corrent, i pel camí de Ronda fins a Llança ens permetem  trotar a les baixades de tant de tant... això és un regal i un indicador que el motor encara funciona. Estem cansats, sí, però olorem l'arribada i tenim ganes d'arribar. I arribem amb la companyia d'en Nacho.

FOTOS:



El millor: Molt content de compartir amb la meva parella, "sherpa", "mitja taronja"... La Carme, aquesta prova de vida anomenada 24 h Cap de Creus. 
Un any més la Victoria final sota l'arc d'arribada. El temps no és important. Arribar sencers i amb bones sensacions SÍ.


El millor del millor: Sens dubte....Els amics, la Berta, Cristina, Dolors, Montse, l'Eva, la Jenny, Mª Carme, Núria R, Pilar, Tània, Andreu Just, Aitor, Carles, Jprix, Jordi Caselles, Jordi Alsina, Loren, Lluís Tuneu, Ramon,Ventura..... Molt content de saber que sou "finishers" i que heu viscut una experiència suposo amb el seu punt de duresa però molt gratificant... FELICITATS A TOTS !!!! Sou l'elit!!.

Compartir algun moment amb molts de vosaltres no voldria deixar-me ningú.

MOLTES FELICITATS, ORGANITZACIÓ, VOLUNTARIS I VOLUNTARIES, CREU ROJA, EN ESPECIAL A L'AMANDA I A TOTES LES DONES DELS AV.... GRÀCIES PER SER-HI !!

WEB I CLASSIFICACIONS 2015

CRÒNIQUES AMIGUES: 
MARXA CAP DE CREUS 60K de Lluis Puig i Puig.

TRACK WIKILOC:



Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.