STAGE BARRETINA TRAIL. CRÒNICA I FOTOS. 18/11/2017.

Ruta: 
42 K 2.200+. St. Esteve d'en Bas - Salut - St.Esteve d'en Bas.
31 K 1.414+. Hostalets d'en Bas - Salut - St. Esteve d'en Bas.
Corredo@rs: 18.
Dissenyat per: J. Artigas.



Com diuen els de ploma fàcil: En aquesta vida hi ha dies bons, dies no tan bons i alguns dies extraordinaris. El dissabte passat va ser un d'aquests últims. Dels que compten.



Elit, el dissabte vaig estar amb l'elit dels corredors de muntanya. Però, NO aquella Elit de corred@rs "soberbis" que sempre fan podis i surten amb una medalla a les xarxes (amb tot els respectes).... No.



Una Elit de corred@rs més humils però molt més grans. Més discrets però inventors del "Trail Running" a casa nostra.




La Laura i en Josep són uns exploradors i descobridors de corriols i racons dels més bonics de la terra més propera, que de vegades decideixen mostrar allò que tant estimen, tot convidant a uns quants privilegiats.




Així és que, fa 50 hores, en un aparcament de la Vall d'en Bas, espero al costat de la Ines i en Massa a 16 hiperactius, màquines de travessar muntanyes, rarus... O com ens vulgueu dir, i començo  el que serà un dia extraordinari... Ells ja porten 15 km.




FULL DE RUTA:


Podria descriure mil detalls sobre cada indret per on hem passat, catifes de fulles, paisatges de les millors escoles de pintura d'Olot, el fred de les rieres, la calor i els silencis de les pujades i moltes sensacions... Però no ho faré. Teniu el Wikiloc.



Vàrem córrer amb una motxilla, aigua i un gore.

El menjar i la beguda es va resoldre amb un "àngel de la guarda" de nom Ines, que quan ho necessitaves, allà estava ella com un rellotge suís. Tot un luxe.




Córrer, és una paraula , un acte. Però quan veus a l'Enric Sabaté i en Toni que han vingut de molt lluny, en Jordi GP un 4x4 que ara fa Irons,  el "Senyor" Jordi Xaus (amb X) que ens fa plorar de riure, la Dolo, una dolça de noia, en Marc, la Maga i tota la resta d'amics que han hagut de matinar molt.... Només per córrer.






Sense trofeus, ni medalles, ni hòsties, ni recompensa, potser una butllofa i mil esgarrinxades.... És llavors quan t'adones que córrer és alguna cosa més.





EL MILLOR:


* Compartir petjades amb uns bons amics un dissabte de tardor. 



* Les relacions que establim al voltant d'una taula en acabar el Trail. 

L'Enric amb el seu movil
Gràcies Laura i Josep per convidar-nos a la Barretina Trail.


Salut, Feina i Gràcies per llegir.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.