555 WIBOLT ULTRA I L'ORIOL ANTOLÍ.


555 Wibolt sembla el títol d'una pel·lícula de terror i de dimonis, però no, l'únic "dimoni" en terres alemanyes ha sigut un català, l'Oriol.



En aquest món de les ultres a peu, l'ultradistàmcia, quan sembla que ja no queda res per explicar, que ja ho sabem tot, que el més difícil ja està fet.... "Patam", apareix l'Oriol, amb una ultra de 555 km sota el braç, acabant-la i guanyant-la des del principi.

* Fitxa de Carrera:

555 km Ultra a peu non-stop. Alemanya.
Dies: Del 12 al 18 de Juny 2017.
Inici: Rolandsbogen / Rolandswerth.
Arribada: Bonn. Resseguint el Rhin.
Temps per acabar: 150 h. Feta amb 136 h. Desnivell +: 19.000 mts.



* L'Oriol Antolí ( Terrassa):  

Per a mi: L'Oriol és un d'aquells tipus de corredor en què les aparences enganyen, barbut, amb pinta de "raru", alt, tranquil.... No donaries un duro per ell....més aviat sembla un jugador de basket.

En canvi és una veritable maquina de fer Kms. I el més important, una bellíssima persona.

Pel seus amics, paraules del "Capi" J.Artigas: L'Oriol és un xicot molt cerebral, quan es prepara alguna cosa ho pensa tot molt bé.  Molt bona persona i  multidisciplinari a la muntanya, ultres, escalar, sky de muntanya...

No para quasi mai. Jo el vaig conèixer a l'ultra serra de tramuntana fa uns quants anys i sempre hem fet coses junts. Ell sempre endavant meu.

A la Marxa de Bonmatí amb la Silvia, l'Oriol i Tallaferros


El seu currículum entre moltes coses: 18 Cavalls del Vent, Ronda dels Cims, Emmona, Tor des Geants 2 vegades, amb una el van tallar per mal temps a 20 km de Courmayer. Ha estat a Spine Race, UTMBs, Echapelle Belle... I mil coses més

Tot el difícil, ell cap allà. Aguanta totes les condicions adverses.


* Les paraules de l'Oriol en guanyar la 555 K 2017:

Molts mesos entrenant per arribar en la millor forma possible a la ECV Wibolt de 555km i disfrutar. 

Tant ha estat així que he liderat la cursa del minut 1 fins al final, sentint-me bé i vivint una experiència que mai m'hauria imaginat! 

Ara, el millor de tot són les mostres de suport que he rebut, el superesforç i ajut anímic de la  Silvia el sentir-se de la feina ben feta, de que tot deriva de només una paraula: AMOR. La força de l'amor pot amb tot!!!!!! I gràcies a tots!!!!!!



Buenu Oriol, MOLTES FELICITATS PER A TU I PER A LA TEVA MITJA "TARONJA",  LA SILVIA.
 

P-D:Recordo un dia nevat, fred, gèlid i xops com ànecs del mes de gener, quan ens vares dir que volies fer la 555, amb la Carme no en vàrem tenir cap dubte. Una abraçada!!

Font: J.Artigas.

CRÒNICA DE L'ORIOL AL SEU BLOC FORA PISTA.


Salut, Feina i Gràcies per Entrar.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.