PUIGDEFROU EXHAUST VII. FOTOS. 02/04/2017.

La Cursa: VII Puigdefrou Exhaust de 17 Km.
Desnivell +: 1.050.
Marxa 9K i Cursa infantil.
Lloc: La Cellera de Ter.  Puigdefrou: 843 mts. 
Magali: Temps: 2:21h  Mikel:2:06h. .Oriol: 1:58h



De genolls amb la motxilla a terra em miro al vidre opac de l'aparador d'aquella fleca. El meu dorsal és el 000 (com els "numerus" del banc)  sóc "l'escombra" de la cursa. 

Enganxo el tros de paper amb quatre imperdibles. A l'igual que la resta de corred@rs, l'objectiu és fer el circuit de cursa i arribar amb el dorsal ben enganxat.

Enganxa i subjecte una cursa amb quatre punts bàsics i serà la millor.


La Puigdefrou és una cursa petita, però d'una alta qualitat. Està construïda amb moltes ganes, esforç i amb el cor. El seu èxit és degut al fet que es recolza damunt de quatre bons pilars:

Els corred@rs, l'organització, els voluntaris / av i el circuit.



Corred@rs: Tots saben el que han vingut a fer a l'Exhaust. Tots tenen una gran qualitat, repeteixo T@TS, pel sol fet de triar la Puigdefrou. 

Els que conec i més propers, en Mikel Martinez, es planta sota l'arc, vuit hores després d'acabar l'Ultra Montseny de 84 k i 4.600+ (1r per equips). L'Oriol, fa dos mesos, va acabar la Spine Ultra de 430 Km non stop. La Magali, "C u i d a d i n" amb aquesta dona !!!!
Gran qualitat i molt millor com a amics.



Magali, Mikel, Oriol i en Peter

El Circuit:  Cada any és diferent i sempre sorprenent. Baixar per torrents amb el cabdal just d'aigua, corriols acabats de desemboscar i d'una bellesa salvatge espectacular, la baixada desbocada del Puig fins al poble, no té preu, brutal. 



Organització: Bolcada a què tot surti bé i amb ganes de fer-ho bé, es nota a l'ambient. Dedicats 100% a la cursa i a la marxa, molts dies abans. Cuidant i mimant cada detall, cada incidència i cada corred@r.



Voluntar@s / AV: El pilar més important d'una cursa. Amics de l'Entorn i poble de la Cellera, cadascú en el seu lloc fent la seva feina mentre uns quants gaudim d'aquesta festa. SOU ELS MILLORS, GRÀCIES PER SER-HI !!!!


  

Fer d'Escombra, no cal dir que M'ha Encantat. 
Orgullós de formar part de la Puigdefrou Exhaust. Gràcies pel privilegi de tancar una de les curses Trail més Ben Parides!!!!

Moltes FELICITATS Organització, apassionats voluntari@s, Amics de l'Entorn.




Salut, Feina i Gràcies pel Cop d'Ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.