MARXA DE BONMATÍ 2017. 26/02/2017.

6e.Trail: 32 Km.
Desnivell + 1209... - 1206.
Temps Total: 4:39 h.
30a Marxa Popular de 10, 15 i 20 K. Total Inscrits : 1.300.
Dia: 26/02/2017. Lloc: Bonmatí. Organitza: Ass Anar-hi Anant.

Amb la Carme i la Maga triem una matinal de "Run to Enjoy", triem la Marxa de Bonmatí 32 K, per anar a córrer per disfrutar d'un bon mati a Bonmatí.




Ens empapem d'un trail de muntanya sense crono ni temps de tall, gaudint dels amics, dels moments, del bosc i la seva extraordinària humitat, de la cinglera,  de córrer....Sense pressa però anar-hi-anant.


Tallaferro Team. Aqui hi ha més Kms que el Mercedes d'un taxista retirat

* Trail / Sensacions: 

No m'agrada fer una descripció detallada de si he anat a 50k / hora en una recta, de si una rampa en aquella pujada, de si he fet 2 h menys, de si m'he tirat un pet... A qui "collons" l'importa això, tant se val.
 


Però, que carai, la Carme m'ha dit: Pere, tira i corre, corre, corre....I  he sortit disparat.
M'he enganxat a un tren conduït per tres "Besties Salvatges de Travessar Muntanyes", en Marc Campal, en Tomàs Ventura i la capitana, la Laura Poch. Gràcies per la companyia!!!!



Repeteixo, no m'agrada dir-ho, però he disfrutat d'això que en diuen córrer per muntanya, en paraules de la "Tierra Media": M'ho he passat de Puta Mare!!... Perdoneu el llenguatge.

La ruta la podríem dividir en dues parts. La primera amb molts corriols i desnivell, fent St. Roc, Sta. Elena, els Tres Rocs i Sta. Brígida. La segona part més corredora i planera per Puigdalí i St. Julià de Llor.



  

* El Millor:
· Gaudir de la presència de molts corred@rs de renom, d'una qualitat extrema, que moltes vegades han portat el cos i la ment al límit, fent curses arreu del món. 

Impressionant el "cache" d'avui a Bonmatí i un privilegiat de coneix-els a tots. El team "Tallaferro", els de Banyoles, en Joel Jaile, en Jordi Boreal & Family, La Gem & Joa......



· Compartir a estones conversa i Kms amb en Lluís Tuneu, la Susanna i en German de i@corredors.

·  El Preu, 10 eu.

*Un any més FELICITATS Jordi, equip i VOLUNTARI@S. Moltes Felicitats Amics i Poble de Bonmatí!! Gràcies per TOT !!!!


Més info: Marxa de Bonmatí.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.