UT CATLLARÀS 2016. CRÒNICA I FOTOS. 30/07/2016.

ULTRA TRAIL CATLLARÀS 2016. 4a edició.

Dia i LLoc: 30/07/2014. La Pobla de Lillet.
Desnivell Positiu: 4.046+.Kms: 57.
Temperatura:25 a 39.Sol i calor.
Curses: 55k Ultra, 28K Trail i 17K Express
Dorsals: Carme 361. Pere 6.
No sé si us ha passat mai, quan de sobte sona una cançó a la feina, al cotxe, assegut al cafè amb els amics... Una xispa sonora que et fa vibrar els sentits per un calfred mentre la pell s'eriça. Això és el que passa quan el so de la paraula Catllaràs sona mentre s'acosta el dia.

Tercera vegada que els peus ens porten a un poblet enmig del no res i que per uns dies es transforma en el petit "UTMB" català, La Pobla de Lillet. Un escenari de festa i ambient Trail a on Klassmark tanca amb  gran  éxit les "Mission X".



Ara que els 57 k i 4.046 de desnivell + estan fets, la posició? Tant se val,  14 hores i 59 minuts  de baixades de vertigen i moltes pujades amb el cap tocant els peus, de seguir les cintes, de plàtans, de dutxes d'aigua  i vestits, d'iniciació a l'escalada, de vinga va, d'esgotar el cos, de magnesi, de rampes, de bufar molt, de suar, de pensar qui collons a fet aquest circuit i donar-li les gràcies...

Ara que ja estan fets, amb la Carme ens queda aquella meravellosa sensació de felicitat

Full de Ruta:
El clima és el mateix que a la 1a edició 2013, Klassmark ha tornat a contractar la onada de calor.

La cursa ha estat un combat cos a cos amb set pujades o "rounds" en un ring a cel obert.



1r Round: Falgars i Pla de Sant Cristòfol: Lents, anem massa lents. El motor "perkins" li costa d'escalfar. Fem un tram amb la Quima. Arribem a l'AV de St. Júlia Km14 fora temps (2''). Però ens deixen continuar.

2n Round: La Creueta: Despertar. A l'igual que el dia, ens comencem a despertar. Compartim Kms amb l'Enric Gamito.

3r Round: Graell de Pujals: Calor. Encarem un bon pepino i amb moltes ganes pels trams tècnics, espectaculars i molt bells.

4rt Round: Duresa. L'adversari té nom. Sobrepuny, ho sabem i el coneixem prou bé. Per tant a la Nou de B, dinem com Reis i posem en practica la "recepta" de la Laura Poch. Amb la mànega d'aigua freda ens empapem les aixelles i l'entrecuix..... Activats i com nous.



Al cim del Sobrepuny ens hi trobem a la Isa, asseguda damunt l'adversari, l'hem vençut i gaudim del moment amb unes vistes cap a totes bandes impressionants. Baixada de 9Km i sense aigua.

5è Round: Rampes: Al Castell de L'Areny. 39°. Aigua de mànega per tot el cos.
Mentre la Isa i la Carme segueixen a ritme de "prenyades a punt de parir" Un servidor entra al Bar del poble, un café i un gelat.... gasolina extra. (Aquesta recepta és meva).

A St. Roma, amabilitat absoluta dels voluntaris un 12 de 10.
Fins ara ha sigut "run for enjoy ", ara toca "run for patir com un cabró" fins al Refu Arderico per les rampes.



6è Round: Arderico- La Pobla de L'Illet: Victòria: 10..9..8..7..6...5..4...3..2... M'aixeco del terra com un burro a punt per rebre més "osties" i destrossat però amb dignitat, em miro l'adversari i li dic..... Vinga va, vine que vull acabar aquest combat per collons.

L'adversari m'ha deixat K O i tombat a terra a cada una de seves pujades, des de la primera a l'última. Però contents d'aconseguir el títol per 3e any.

FOTOS:




El Millor:
* Compartir Kms amb els amics (Tots i Totes), de manera molt especial amb la Isa, en Javier i tres nois molt xerraires amb qui em arribat.

* L'amigote Roberto Sancho i la seva merescuda 2a posició.



El Pitjor:

* Les rampes.
* Moltes deixalles dels corred@rs pel bosc. CORREDORS  Hem de pensar com si fóssim a casa nostra.





El Millor del Millor:

* Més de 1000 corred@rs que em pogut córrer per muntanya GRÀCIES a l'acollida de la Pobla de l'Illet, al batalló de voluntaris super amables, treballadors i atents, a les noies capitanejades per la Cristina.... Tots i Totes heu sigut els meus cracks avui, gràcies pel vostre temps i suport.

* Klassmark, segell de qualitat i saber bon fer amb en  Gerard Freixes, director de l'orquestra, un tiu amb cara de nen a punt de fer una malifeta... Però Molt ben Parit.


Buenu..... Finito, espero us hagi agradat.

RELAT AMÍC:

GALOPAQUEGALOPA: CATLLARAS 2016.

WIKILOC CATLLARÀS 2016.


Powered by Wikiloc


Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.