UTAG 16. ULTRA TRAIL ALTA GARROTXA. 25-26/03/2016.

Mentre carrego el track de la UTAG, l'única frase del seu creador em crida l'atenció.... "No perdono ni un metre".... Glups!!!


Faig tard i camino a ritme cap a St. Aniol d'Aguja, el dia comença a despertar i sento el poder de la seva llum mentre travesso en solitud el riu per un sender exquisit. De sobte una gosseta, la Neret, i una veu afable darrere meu, en Valentí... 

Eyyy Pere!!, vas a enganxar el grup de l'UTAG?? 
Sí, faré el tram de dia amb ells... 
Doncs, ja som dos.


Sant Aniol d'Aguja 9h del matí. Per un sender apareix en Josep, en Pere, la Laura..... Abraçades i encaixades de mans, cares de son i felicitat.... El grup porten tota la nit a la muntanya. Esmorzem tot escoltant el meravellós moment que han viscut les seves retines en veure sortir el sol enfilats al Comanegra. Reprenem l'ultra, ara si, tots junts.

FITXA UTAG:
Km: 65.
Desnivell+: 4.700

HALF UTAG:
Km: 45.
Desnivell+: 2700.




Hi ha persones que quan estiren el braç i assenyalen amb el dit cap a l'horitzó enmig d'un mar de muntanyes, ens estan mostrant la seva passió, els seus somnis.


La Laura Poch i en Josep Artigas coneixen i s'estimen un dels territoris més bells i salvatges, l'Alta Garrotxa.



En el seu afany per ensenyar el que s'estimen, m'han convidat a fugir de la rutina i sentir-me nòmada, carregat amb una motxilla per unes hores i desplaçar-me al costat d'uns  bons amics per camins de matxos, per una boscúria salvatge i per magnífics boscos de mala petja amb un toc de misteri que deixen volar la imaginació. 
Podria estendrem amb moltes paraules i línies sobre un terreny amb pujades i baixades tipus "Barkleys", amb uns cims de vistes espectaculars, els silencis eixordadors de la nit, les hores de sol, i moltes sensacions....



Vàrem córrer / caminar amb el que dúiem a sobre, una motxilla, aigua, menjar, roba d'abrigar i un frontal, res més.
El tema de l'aigua i aliment es va resoldre parant a Sant Aniol, en una Masia, a Llerona, a Mare de Déu del Món a on en Josep Massa ens esperava amb una nevera plena de coques (boníssimes), refrescs, cerveses.... Un luxe. Gràcies Massa!!




Després de 20 hores el grup Ultra i 13 hores en Valentí i el que escriu, un "Half Ultra", els 14 corred@rs i la Neret arribàvem al punt d'inici, Sadernes

No hi va haver diplomes, ni medalles, ningú ens va aplaudir.... no feia falta... Cares de felicitat al voltant d'una bona conversa, al voltant d'una bona taula amb pa xucat amb tomata, carn i un bon vas de cervesa.



El Millor:

TOT. Compartir conversa amb especialistes d'aquest "micro cosmos" anomenat Ultra Trail. 
Un privilegiat de conèixer a autèntics especialistes amb uns currículums esportius que et deixen amb la boca oberta, i que en canvi ningú presumeix del que ha fet.... Aquí Tots som iguals.
 

Repeteixo molta sort de poder escoltar mentre fem camí les vostres cròniques i vivències en proves de més de 100 K a peu.



 


Felicitat Absoluta!! Gràcies Laura i Josep per convidar-nos a aquesta UTAG tan especial.

Gràcies Natàlia i Xavier, Andreu Just, Pere Masó, Ramon Pou, Bernat "el Gran", Enric Sabaté, Valentí, Josep Maria d'Hostalric, Josep Maria de Banyoles, Àngel... per compartir Kms, experiències i anècdotes. 


TRACK WIKILOC UTAG 16 SENCERA. J.ARTIGAS



Powered by Wikiloc

Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.