CRONOESCALADA AL PUIG GROS DE ST.FELIU DE GUÍXOLS. FOTOS. 01/08/2015.

Esdeveniment: Cronoescalada / Nedada. Córrer o/i Nedar. Obert a tothom.
Dia i LLoc: 01/08/2015 a St. Feliu de Guíxols.
Circuit de córrer: 8 Kms. Pujar al Puig Gros 325 mts d'altitud.
Circuit de nedar: Platja de St.Feliu de Guíxols.
1er. Home: Roberto Sancho. 1a Dona:  Paloma Lobera.

Des de dalt del Puig Gros de St. Feliu de Guíxols l'aire em porta els sorolls arítmics de Festa Major.
Excel·lent vista del mar amb les barques lleugeres lliscant damunt la mar plana i quieta. Mentre la ciutat es posa de festa per rebre la nit.
Les 18:30 i donen la sortida cronometrada cada 30 segons arran de mar, comença el circuit de la crono escalada. Un servidor els espera al Puig Gros. 


Circuit Crono: La sortida és al Passeig del Mar entre Palm Beach i Amura, planejant per la riera de les Comes, es comença a enfilar per Cal Panarro. Pujant per un paratge únic com és la Cabana de les Olles i Sepulcre de Can Assols. Enganxa el tram final del camí Romà i per un corriol molt divertit s'assoleix el Puig Gros.
La baixada per la banda de mar, primer al Coll de la Mare de Déu per anar al Pla de Ses Mòdegues, Coll de Portes, Quatre Camins, Font de Monticalvari i l'arribada. Un circuit espectacular.
Circuit Nedar: No hi ha hagut participació.

ALGUNA FOTO: 


Opinió:
Avui en dia, hi ha molts corredors i grups d'amics locals i forans que dediquen els seus entrenaments diaris a fer el Puig Gros. Doncs córrer esta de moda.
Un dia a l'any es té l'oportunitat de fer el Puig Gros competint amb d'altres corred@rs i molts d'ells de primera divisió.
Aquesta iniciativa és possible gràcies al temps que hi dediquen uns amics en un dia festiu, tot marcant el circuit, cronometrant, fent un avituallament i esperant a l'arribada.
De cara a pròximes edicions potser s'haurà de potenciar més una cronoescalada molt "ben parida"... I de cara als corred@rs, no deixeu que us ho expliquin.

Felicitats a Tots els que us heu atrevit a participar en la Crono escalada 2015.. i Gràcies a organització per dedicar una part del vostre temps a fer que uns quants gaudim del que més ens agrada.... Córrer per muntanya.

Salut, feina i gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.