KMS,SEX, DROGUES, ALCOHOL I ROCK&ROLL. 29/03/2015.

T'adones que ja és primavera, no pel canvi d'horari, no pel clima més càlid, no per les hores de llum de dia que cada vegada són més llargues, no per la factura del gas, no pel pol·len, no pels atxims!!, no per les flors.....


Aquí el que escriu s'adona que ja és primavera per dos importants esdeveniments. L'un és quan a la tele surt un anunci amb unes noies molt primes (potser massa i tot), amb uns vestits molt primaverals i una veu masculina dient aquella famosa frase de cada any, des de fa més de 50 anys: "Ya es primavera en el Corte Ingles".

I l'altre, és quan la teva parella corredora, amb una veu libidinosa et diu: Avui amb tu,  tinc ganes de fer molts de......Kms. Llavors un hi ha de complir com un jabato, Sí o Sí, ni que sigui amb les pastilles blaves.... Vull dir plantilles blaves, que ja tenim una edat.


Buenu, que vull dir amb tot això, doncs que avui amb la Carme, el disc / il·lusió / aventura l'hem carregat al màxim.

Hem agafat la motxilla amb 3 litres d'aigua, 4 entrepans, drogues varies i el més important.... Plena de vida. Ens hem calçat unes vambes molt gastades i descosides però encara amb ganes de fer Kms, cadascuna ha escrit el seu llibre pas a pas.

I hem anat a fer 55 kms de pura vida pels passadissos d'un Gran Hotel cinc estrelles i gratuït anomenat Guilleries-Collsacabra..... A fer el que més ens agrada, com diu un amic: Kms, drogues, sex, alcohol i Rock&Roll.

Us deixo alguna foto, per a majors de divuit anys..... Que rius??
FOTOS:



Aquest post va dedicat a tots els que aquest finde heu sortit a fer..... Kms, cadascú al vostre "Gran Hotel" preferit.... En especial als amics de la UT Pics del Vallés, als de la UT Costa Daurada, la Gavarres Xtrem, Tallaferros i 3Missions de Klassmark, als que heu anat a Roses i Cap de Creus, 4 Ermites, Montserrat, Duatlo.....

CRÒNICA RELACIONADA: LA LIBIDO.
Perdoneu els que espereu una info detallada de la ruta, doncs no la faré, us deixo el Wikiloc:
Susqueda- Sau-Tavertet- Susqueda.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.