UT ARDENYA 3 TRAILS. CRÒNICA. ETAPES 1 i 2 DE 3. 17-18/10/2014.

Ulta Trail Ardenya 3 Trails. 1a edició. 17-18-19/10/2014.
Trail d'aventura per etapes. 100Km i 3 Dies.
Lloc: Massís de l'Ardenya. St. Feliu de Guíxols.
Dia 17. 1a etapa. Nocturna de 18 Km.
Dia 18. 2a etapa. Tirada llarga de 50 Km.
Tècnica: CaKo i semi-autosuficiencia.Clima: Sol i calor.
Corred@rs: 29.


* Divendres dia 17. 1a Etapa. La Nocturna:
Quan s'acosta el dia d'una cursa important, et fa mal tot, tens nervis, no dorms..... llavors quan donen el tret de sortida..... torna la calma.
15:00h Ens trobem al parc aventura amb en Jordi, Brusi, Carme, més tard Jenny, Caselles....i amb una encaixada de mans segellem el que serà la primera UT Ardenya 3Trails com a "directors de l'event"..... torna la calma. 

Des de fa 2 mesos que estem entregats i molt implicats a que tot surti bé: Convidar els corredors, planificar horaris, logística, reunions, sponsors, dissenyar els circuits, gestionar els àpats, obsequis, adaptar el camp base, contactes amb col·laboradors, clubs, centres, crear web info cursa .....

Aqui hi falten les noies

En una primera edició sempre hi ha aquella ingènua inexperiència, ningú sap com pot anar, és una sorpresa que moltes vegades va acompanyada de molta sort. El que si hi ha hagut sempre són moltes ganes, molta il·lusió i la confiança de tots i entre tots.
La tarda va passant i tal com si fos l'engranatge del millor rellotge suís cadascú anem omplint cada segon. Muntem tendes, preparem zona menjador, provem el grup per tenir llum a la nit, rebem i endrecem els queviures i begudes pels àpats...

18:30h Arriba el moment més important, rebre als corred@rs/acompanyants, alguns amics i coneguts, d'altres espero que han passat a ser-ho. Molt sorprés de la rapidessa en qué tothom s'ha instal.lat al camp base, alguns amb tendes, d'altres amb auto-caravanes.


20:30h És de nit, 29 frontals iniciem els primers Kms del que serà una aventura de tres dies amb una nocturna. Amb en Jprix com a guia, en Carles i un servidor tanquem el grup. Una ruta pistera per córrer, trencar el gel i caçar algun bolet.
Arribada al parc i sopar fred bonissím de truites, embotits.... preparat per la Jenny.. 
Més detalls al Wikiloc: 1a Etapa.


* Dissabte dia 18. 2a Etapa. Tirada Llarga: 
La Jenny, L'Eva, en Carles i la Carme ja fa estona que ronden preparant els esmorzars.
7:00h Encarem l'etapa més llarga i tècnica amb dos bucles de 25 Kms cadascun. El primer bucle amb molt desnivell i grimpades fàcils passant per la pujada d'en Roberto, els Carcaixells, Montclar, la V... La calor ens ho ha posat més dur encara.

Tornem al parc o camp base, ens avituallem i sortim a fer el segon bucle de 25 Kms, una miqueta més corredora i sempre tirant cap a la banda de marina, amb el "puntazo" de banyar-nos a la platja de Canyet.
Amb en Jprix ens hem anat rellevant a l'hora de "tirar del carro".
Arribem al park de dia i amb 50 Kms a la butxaca, ens dutxem i amb una cervesa a les mans cadascú amb la seva historia ens enriquim d'aquests moments. La Jenny i la Berta insuperables amb els macarrons i la barbacoa.


El millor: Compartir conversa i Kms amb la Montse, Escute, Enric, Baldiri, Aitor, Carles, Miquel.............
El millor del millor: Hi ha moments en què compartir i córrer en grup pren un caire molt més important i gaudeixes molt més de tot. 

Compartir tres jornades amb "GEGANTS" del mon Ultra és un privilegi. Aquí no hi ha ni millors ni pitjors.... tots som iguals, la supèrbia no existeix, són corred@rs que combinen la superació personal amb humilitat. Cadascú amaga un motor d'alta cilindrada sota una aparença afable.
Aquesta gent són una "universitat" del córrer per muntanya,  la Carme i el que escriu uns aprenents.

CRÒNIQUES RELACIONADES:

UT ARDENYA 3 TRAILS. FOTOS.
UT ARDENYA 3 TRAILS  INFO.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.