GUILLERIES, ENTRENAMENT AMB OLOR DE TARDOR. 21/09/2014.

GUILLERIES, ENTRENAMENT CAKO.
La Cellera de Ter - Puigdefrou - St.Gregori - Coll de Nafré - El Coll - Can Serrallonga - Pantà de Susqueda - Coll de Nafré - Osor.
Km: 45
Desnivell: 2.410+. Segons Garmin Connect.
Temps Total: 9:02h. Temps en Mov: 7:58h.

Amb la Carme i la Magali hem gaudit d'un entrenament amb olor de muntanya a les Guilleries. Un territori amb uns corriols de bosc abrupte, a estones verge i salvatge que pot no agradar a corredors de muntanya que no volen gaires esgarrinxades..... però a la Carme i un servidor ens té el cor robat.  Trepitjar aquests racons naturals poc coneguts i primitius  és meravéllos.

Un estiu molt plujós ha fet que l'entrenament sigui tot un espectacle per la retina. Amb una vegetació exuberant. Amb corriols i pistes gairebé selvàtics. Amb tot l'esplendor d'un bosc amb ganes de rebre la tardor. 
Full de Ruta:
Sortim de La Cellera de Ter i pugem amb fort desnivell per corriol en línia recta fins a Puig d'Afrou (843 m), impressionant balcó cap a totes bandes. Ens enfilem passant per Can Serra fins a St. Gregori (1.090 m). Baixem  pel bosc de pins Douglas fins a Coll de Nafré.
Ens tornem a enfilar per corriol fins al Santuari del Coll a on parem per esmorçar amb l'agraïda conversa del taverner.
Tirada llarga passant pel Soler fins a la casa abandonada del mític bandoler Serrallonga, la vegetació se l'ha menjat....la casa. Baixem fins al pantà de Susqueda i resseguim a la dreta per pista fins a la presa, la part mental més dura.
Pugem fins al Coll de Nafré, primer per corriol i després per asfalt. Baixem cap a Osor per corriol.....per avui ja n'hi ha prou!! 

El millor: Fer un entrenament de qualitat amb dues dones de qualitat..... tot i que avui no tenien el dia i no han parat de caçar bolets.... Coi de dones!!
La companyia inesperada d'un gos, que ens ha fet de guia durant 30 Km.

A tenir en compte:
*La ruta té quatre fonts i diferents punts d'aigua. A més del bar al Coll, si és obert.
*S'ha d'estar preparat físicament per fer 45 K d'una tirada i a les Guilleries.
*La ruta s'acaba a Osor, si es vol arribar fins la Cellera, cal preveure uns 14 Km de més.

Per acabar dir que he fet 50.000 fotos de la ruta i les "runners boletaires", i ves per on que s'ha espatllat la targeta "sd", per tant les fotos que surten en aquest post són d'un entrenament anterior. Serà veritat que els que som lletjos fem malbé la càmera de fotos. A la propera sortida amb faldilla curta... les noies, i els nois arregladets com el dia de Rams.


GARMIN CONNECT

TRACK WIKILOC.


Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.