LA NOCTURNA. ST.FELIU DE GUÍXOLS. 19/07/2014.

La Nocturna de St. Feliu de Guíxols. 19/Juliol/2014.
20 edició. Caminada Popular d'uns 10Kms i de nit.
Durada: 2 a 3 hores.Participants: 150.

Una nit d'estiu, nit de les curtes, per guanyar a la xafogor del dia, la Nocturna ha estat l'oportunitat per passar unes a hores a la muntanya més propera.

La Carmen, la Montse i en Pepo, els pares / avis de la Nocturna
Pels humans quan es fa de nit el cos ens demana d'anar a dormir.... però la nit a la muntanya ens desperta sensacions i emocions que creiem superats..... la foscor, la por, els sorolls dels animals, del vent, els silencis, la conversa amb els amics..... Les experiències a muntanya son moltes però la de la nit és una de les més agraïdes.
Avui tocava anar a la Nocturna de St.Feliu de Guíxols, no com a participant sinó com a voluntari.
És molt gratificant formar part de l'equip de voluntaris d'una marxa popular de nit amb 20 anys d'experiència i amb qui compartim caminades de nit dues vegades al mes, les sortides CaKo.

Un privilegi poder ajudar al costat de persones que viuen la Nocturna amb molta il.lusió i des de fa un grapat d'anys.Un plaer Carme, Pepo, Montse, Amanda, Albert, Andreu, Pere...... i TOTS.
La Nocturna té d'especial que cada any ens ofereix un recorregut diferent. El d'aquest any ha estat una sorpresa.
Una hora abans de la sortida decideixo fer la ruta i verificar que les senyals i les marques siguin visibles pels caminad@rs i més encara de nit. M'ha sorprès molt l'itinerari, doncs em creia que ho coneixia tot dels voltants del poble, però en Pepo el "culpable" de la ruta, ens ha descobert un camí preciós que puja fins al mirador de St.Feliu.
Minuts abans de la sortida vaig a fer un punt de control en un dels llocs més enlairats. Una vegada ha passat "l'escombra" vaig a fer un altre punt de control.

FOTOS: 



Tanquem la marxa i anem al punt d'arribada..... una festa, uns remullats a la platja i els altres assaborint el còctel de la marxa, són aquests petits moments de la vida els que fan que aquesta sigui diferent.
A la Nocturna es respira un ambient de bons amics, de poble, alegre, senzill amb ganes de gaudir d'una caminada de nit, tot gràcies a les persones que hi participen i les que ho fan realitat, voluntaris i organitzadors.
GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!

Salut, Feina i gràcies per ferhi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.