ST. FELIU DE GUÍXOLS - TAMARIU."REMEMBER" 2a ETAPA CBXR 09. 01/05/2014.

Sant Feliu de Guíxols - Tamariu. 01/05/2014.

Distància: 35 Km.. Desnivell: 800 +.
Temps: 6:05h. Fonts d'aigua: 3. Temperatura: 24º, sol i calor.
La Costa Brava Xtrem Running va ser una cursa per etapes a peu de tres dies amb 5 edicions consecutives del 2009 al 2013.




Per a molts dels afortunats que varem tenir el privilegi d'inscriuen's a la primera edició de la CBXR l'any 2009, ens va marcar un abans i un desprès com a corred@rs.

La família Marina, organitzadors de la cursa, ens van donar una clau que obria la porta de l'ultra distància, un món aleshores desconegut i meravellós.

Corred@rs 1a CBXR09 a Port de la Selva.

Amb la Carme fem un "remember" del que va ser la segona etapa de la CBXR l'any 2009, de St. Feliu de Guíxols a Tamariu, aprofitant que l'amic Andreu Just fa la CBXR 09 sencera com a repte personal, (Blanes - Port Bou).


L'Andreu és d'aquells amics amb qui compartim aficions, gaudim de bons moments i de vegades et donen la confiança necessària per prendre decisions importants. Una relació recíproca on la qualitat de l'amistat depèn en part al respecte de l'espai vital de cadascú.


Full de Ruta:

St. Feliu de Guíxols - Platja d'Aro: A les 9h del mati sortim de St.Feliu amb la Carme, Maga, Andreu i MiKel direcció s'Agaró, resseguim un camí de ronda exquisit i trencador, ple d'escales i de cales, petits escenaris de fantasia com Cala Molí (famosa Via Ferrata), Cala Ametller, Penyasegats...... Travessem la Platja de St. Pol amb la casa de les Punxes, la sensació d'estar en un temps antic és ben present.

Prenem el camí de ronda de s'Agaró, diuen i amb raó el tram de més categoria de la Costa Brava. Arribem a la luxosa Sa Conca. De sobte el paisatge pren un caire urbanístic,  travessem el port esportiu i el riu Ridaura. Creuem el llarg Passeig de Platja d'Aro.

Albirant "objectius"

Platja d'Aro - Palamos (18 Km desde l'inici): Un camí de ronda molt divertit fins a St. Antoni de Calonge per les cales, les platges, els túnels..... passant per sa Cova, cala del Pi, Belladona, Cap Roig, Ses Torretes, Roques Planes, Torre Valentina... un espectacle. Arribem a Palamos pel llarg passeig i ens avituallem d'aigua en una font.


FOTOS AQUÍ

Palamos - Tamariu: 
Ens endinsem en un dels paratges més bonics de la Costa Brava plens de racons, cales i platges d'una bellesa extrema i salvatge. Deixem el Port de Palamós per trobar cala Margarida, la Fosca, les antigues barraques de pescadors de cala s'Alguer, la popular Platja de Castell.



Fem una parada i dinem amb el blau intens del mar com a escenari. Travessem un sector de platges nudistes amb les Illes Formigues al davant. Passem la cala el Crit i desprès de Cap Roig i Golfet arribem a Calella de Palafrugell, ple de gent. De seguida enllacem amb Llafranc i omplim bidons en una font d'aigua.





Pujada fins al Far de St. Sebastià, un mirador excepcional. Baixem fins a la salvatge cala Pedrosa i només ens queda l'ultim tram  vorejant penya-segats arran de mar fins a Tamariu, la Merit ens rep amb un somriure.




El millor:

* El marcatge de la cursa de fa 5 anys eren uns punts rodons de color blanc, .....encara hi son.

* El que diuen, anem a buscar experiències extraordinaries i llocs  paradisíacs arreu del món.....i els tenim al obrir la porta de casa.... a la Costa Brava.... Tenim molta sort de viure on vivim.

* L'Amistat.


TRACK: 



Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.