CORRE PER L'AUTISME. PROPOSTA PEL 5 D'ABRIL 2014 A CASTELL PLATJA D'ARO.


Recordo al 2012..... Abril. Migdia. La primavera catalitza els colors de la natura amb intensitat. L'aire ens abraça amb una tèbia brisa de gust salat. La caminada familiar amb els més petits de la casa gairebé s'acaba. A poc a poc avancem cap als cotxes enmig del verd que desprenen els pins, les herbes, les flors i els espàrrecs a les mans que el bosc ens ha volgut regalar.

Els nens i nenes si al principi rondinaven, ara tenien aquella sensació de llibertat que ens dóna la muntanya, ser els amos del món mentre caminem enmig  de rialles i paraules amigues.
Amb la blavor de la immensitat de l'horitzó enmig dels penya-segats de la Costa Brava, arribem a l'aparcament, el matí ha estat extraodinari.

Llavors va passar....... en Jordi el més petit va llençar una pedra amb tota la seva força, el soroll trencat i ensordidor del vidre del cotxe ens va deixar a tots en un silenci contingut.
La cara de l'Eva, la mare, un poema, barreja de ho sento, paraules inertes per justificar una acció, ulls inundats de llàgrimes......

En Jordi Petit
En Jordi petit..... és....especial. No m'agrada que s'etiquetin a les persones, doncs tots respirem, sentim, plorem, riem i senzillament som iguals. Eva et vull dir que entenc en Jordi, doncs conec bé aquesta mena de conductes, si es pot dir d'alguna manera, prou que ho saps. Crec que en aquell moment en Jordi estava tan feliç, que aquella felicitat es va canalitzar a través de les seves mans, els seus sentits van arribar al màxim i es van expressar amb força..... I sí, em va trencar el vidre del cotxe, la "MareKelVaPa..." però saps que et dic que Guapo que és en  Jordi!!
Amb en Jordi hem fet moltes més excursions.....això sí, intento aparcar el cotxe en llocs amb poques pedres.

Buenu!! a que ve tota aquesta història, és senzill, a Castell Platja D'Aro hi ha l'associació  Viu Autisme que ens proposen una cursa solidària pel 5 d'abril,  per conèixer de més a prop a .....en Jordi, a l'Eva, a en Marc, a la Sara....a "l'Autisme", tot gaudint d'un matí caminant o corrent i amb molt poqueta estona.

La Carme i un servidor hi col·laborem i aportem el nostre petit granet de sorra per ajudar a tirar endavant aquest meravellós esdeveniment. És molt enriquidor estar envoltat de persones que senten passió pels seus fills.....no cal dir res més. Estem molt sensibilitzats i contagiats d'aquesta il.lusió.
Els Estanys, lloc per on passa la cursa

Nosaltres hi serem, espero ens poguem veure per una horeta el proper dia 5 d'abril a Castell Platja D'Aro.

FITXA: 
CORRE PER L'AUTISME.
Dia i LLoc: 5 d'Abril de 2014. A la Sala Pilovalent de Castell Platja D'Aro.
Caminada: De 2 Km i gratuita, sortida a les 10:00h.
Cursa: De 6,5 Km, preu 8eu, sortida a les 10:30h.
Més info, inscripcions, detalls...... a www.correperautisme.weebly.com.
Organitza:  VIU AUTISME i Underground Rabbits.
Col.laboren: Ajt. Platja D'Aro, Creu Roja, Dipt Girona,  Dicrat, Pickin'PacK, Fruites Santiago, Ca l'Alicia, AKI, Quad Escapade,Cric-Crac, Marisch Cotcho,Magatzems Valls, Cactus, Ampa Fanals i Vall D'Aro, Radio Platja D'aro, Espai la Milana, SoylaFiesta, Boulangerie Françoise, Tallers Alsina.

Per acabar dir que no som perfectes i us demanem disculpes per endavant, per si  durant el dia de la cursa hi ha algun "fallo", el que si que hi haurà són moltes ganes i molta il.lusió per fer les coses ben fetes!! 




Per si us ve de gust una preciosa cançó "made in Viu Autisme", guapa, guapa!!
La Cançó és diu: "Quien me iba a decir a mi":


Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.