4a UT GUILLERIES COLLSACABRA. FOTOS, CRÒNICA I TRACK 15 i 16/03/2014.

UTGCX 14.
4ª Ediciò. Ultra ditància a peu. 15 i 16 de Març
2 Territoris Naturals: Guilleries i Collsacabra. 
2 Pantans: Susqueda i Sau.
Km: 76. Desnivell +:3.795. Temps Mov: 14,5 h. Temps Total: 18,23 h. (G Connect).

Itinerari:  La Cellera de Ter - Puigdefrou -St. Gregori - Santuari del Coll - Can Serrallonga - Susqueda -  Sau - Tavertet -St.Joan de Fabregues (Rupit) - El Far - St. Marti Sacalm - Castell d'Estela - La Cellera.

No fa ni tan sols 24 hores, un grup d'amics, aventurers, hiperactius o com ho vulguis dir... amb foto de grup en un aparcament als peus de les Guilleries segellem el que serien dues jornades per grabar a la "disc dur".

Dos dies per turons i boscos gairebé verges, on els rierols i la abrupta vegetació a Guilleries i les espectaculars panoràmiques del Collsacabra, (i alguna pista) ens han fet gaudir de la conversa explicita i dels silencis, del dolç patiment i les rialles, i d'un espectacular recorregut, dissenyat gràcies a l'ajut dels Tuneu i l'Enric T "El Comandant".


Convides a un grup de gent a conèixer un territori que t'atrau i potser t' estimes, i  quan veus que venen L'Anna, la Magali i l'Enric de St. Feliu, la Mª Carme, en Genís i en Lluís de Manlleu, la Núria i l'Enric de Sta. Coloma, L'Andreu i en Toni de..... la Maria, la meva filla... només per caminar o córrer. Sense medalles ni recompensa, com a molt alguna butllofa, els quàdriceps ben adolorits. T'adones que caminar o córrer per muntanya és alguna cosa més.

Us vull contagiar el meu agraïment amb la paraula GRÀCIES  per haver vingut...... si més no per compartir moments plens de matisos. Al capdevall s'ha de "disfrutar" de la vida sense fer parades....el temps és massa curt.

FULL DE RUTA: (Per més endavant).


El millor com sempre, en acabar cada etapa al voltant d'una taula, només cares alegres i l'agradable xerrada davant d'una cervesa.



Pili, Mari, Andreuet i Genís: La logística ha estat un 10 sobre 10. La logística o suport en una marxa, cursa, és tan important que fins i tot pot decidir l'èxit de la prova. Podria escriure mil vegades la paraula Gràcies i no n'hi hauria prou.
Agraïr un any més a l'Eva i en Lorenzo pel caliu rebut  a la Rectoria de St. Joan de Fabregues , una perla enmig d'uns paratges catalans, tal i com eren fa un munt d'anys.

CRÒNICA AMIGA: NÚRIA ROQUETA: 1a ETAPA GUILLERIES.
CRÒNICA AMIGA: NÚRIA ROQUETA: 2a ETAPA COLLSACABRA

TRACK WIKILOC 1a Etapa.


TRACK WIKILOC 2a Etapa.
 GARMIN CONNECT 1a Etapa.

GARMIN CONNECT 2a Etapa.

MOLTES GRÀCIES als Col.laboradors de la UGCX 14:
Queviures Can Jordi de la Bisbal.
Hipermercats ESCLAT.
Formatges de Muntanyola.
Tallers Alsina




 
Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Ja ho pots acabar, ja!!!! L'Andreu i en Toni de.....CAN FANGA!!!! Alsina!!!! aquesta me l'apunto!!!! juajuajua

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres!!! Gràcies Andreu, m'has tret un pes de sobre, "quins nervis"...no sabia d'on veníeu..."Coi de PixaP.....ayyhh!!!! jijijiji
      Buenu!! Bromes a part, Andreu i Toni ens ha agradat molt i molt que vinguéssiu, ha estat un luxe i hem rigut molt
      Una ABRAÇADA ben forta...."trastos"!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.