MARATRAIL A BONMATÍ. FOTOS, TRACK i CRÒNICA. 23/02/2014.

3a Maratrail: 50 Km. Carme, Dorsal: 27. Pere, Dorsal: 24.
2a Trail: 32 Km.  
27a Marxa: 20K, 15K i 10K.
Total Inscrits : Més de 2.200.
Dia: 23/02/2014. Lloc: Bonmatí. Organitza: Associació Anar-hi Anant
Tècnica: CaKo, (caminar/córrer/pals). 
Donen 10 hores per acabar totes les marxes i Maratrail, de 7h a 17h. 5 AV per a la Maratrail.

De ben segur que per a molts corredors i marxadors que hem participat a la Marxa i Maratrail, el nom del poble no ens pot expressar millor lo bé que ens ho hem passat:  un B O N M A T Í. 

Èxit és una paraula curta però molt gran que defineix el que ha estat la Marxa de Bonmatí. Els organitzadors i voluntaris un any més ens han  sorprès per la seva senzilla capacitat per absorbir tantes inscripcions, i que alhora tot funcioni com un rellotge.
Doncs si la previsió per aquest esdeveniment era de 1.500 persones..... Han estat més de 2.200 persones les que han assaborit un entorn preciós i sense anar gaire lluny. La bona temperatura i un preu econòmic han estat un bon reclam. Jordi, Llorenç, equip i voluntaris em trec el barret, la jaqueta, la.....i res més ehh!! Moltes Felicitats Amics!!


Crònica/ Sensacions: A un dia de fer una mitja marató d'escales (5.000 escalons), la Carme i un servidor ens plantem a la sortida per devorar 50 Km.
Em pregunto que coi hi faig aquí, em fa mal tot, hauré de canviar d'entrenador personal (jo mateix).... però saps que et dic, que quan veus a d'altres persones aparentment normals amb vambes, unes coses enganxades a l'esquena anomenades motxilles i un dorsal... se't gira el cervell, et transforma i encara que no sigui competitiva ..... se'n van tots els mals.


A pocs minuts de les 7 h del matí i amb una bona colla d'amics segellem el que serà l'inici d'una aventura en què caminar o córrer té un sentit molt més intens, doncs establim i enfortim relacions d'amistat mentre aprenem de la bellesa tot descobrint respostes d'aquesta escola anomenada natura.


Aquest any han estat 8 hores de caminar i fins i tot córrer, de gaudir de la simpatia dels avituallaments i les taronjes, de la pujada a St.Grau, de suar per conquerir l'imponent St. Roc, de quedar embadalit per les impressionants vistes de Sta Lena i Sta Brigida, de la complicita conversa amb l'Enric, la Tània, la Magali, la Carme, d'escoltar la famosa frase d'en Jordi a l'AV 32 "Va tot bé??" ..... i tant que si!! Massa bé Jordi!!

FOTOS AQUÍ


El millor: 
Els moments compartits amb els amics.
L'animada simpatia de les voluntaries....sou les millors!!
Els mil i un corriols que ens han fet gaudir del que és córrer o caminar per muntanya i sens dubte la cirereta.... la cinglera de St. Roc.

El millor del millor: La botifarra, els obsequis:el paravent, els guants, el fuet a l'arribada (tot per 17 eu).......i la cervesa amb els amics.

TRACK WIKILOC.

 WEB DE LA MARXA: MARXA DE BONMATÍ.

Salut , Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Sempre d'admirar les vostres curses... companyies i entrenaments.

    Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Mònica
      Un plaer que passis per aquí
      Espero coincidim aviat..... al Vilatrail segur que sí!!
      Una abraçada!!

      Elimina
  2. Bona crònica Pere.
    Aprofito el teu bloc per felicitar a tots els voluntaris, sense ells i elles no hauria estat possible que uns quants gaudissim de caminar a Bonmatí.
    A mes, trobar-nos als avituallaments amb xoriço, pernil salat, llonganissa.....és un luxe...Felicitats.
    Lluís.

    ResponElimina
    Respostes
    1. 100x100 d'acord Lluís.
      Arribar a un avituallament i poder fer-te un entrepà de pernil salat o xoriç i xucat amb tomata, o un got de vi.....És un detall entre molts detalls.
      El blog és vostre...podeu dir la vostra opinió
      Gràcies per passar-hi

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.