SANT SILVESTRE A ST. FELIU DE GUÍXOLS. 6a EDICIÓ. 31/12/2013.

Tancar l'any esportiu participant amb els amics a la sisena edició de la St. Silvestre de Sant Feliu de Guíxols és la millor manera d'escriure l'última pagina d'un 2012+1 ple de satisfaccions.

 

Qui ho havia de dir, 6 anys d'una cursa que va començar d'una manera molt espontània, una freda, molt freda nit del 2008 i per culpa d'en J.M.Esteva "Chef" i "anima" de la cursa amb el suport de l'A.C.Xaloc. Molt orgullós de ser un dels 30 corredors que varen  veure néixer una Sant Silvestre Ganxona molt popular i que creix any rere any...... Deu-ni-do l'èxit de participació d'aquest any 2012+1... És un bon termòmetre per saber la salut esportiva del poble.


Amb un ambient molt familiar i distès, cadascú a la seva manera hem gaudit de l'últim dia de l'any i a casa. Uns fent una volta de 4,4 Km i d'altres fent dues voltes 8,8 Km, Uns corrent i d'altres caminant gaudint de les ultimes hores arran de mar i fent el que ens agrada.

Amb la Susanna, l'Enric i l'Anna
Avui m'he fet un regal....el regal de córrer. Bé es cert que he tingut una còmplice, l'Anna Buxó qui no ha parat d'animar a tothom i amb qui he compartit els 8,8 kms a un ritme frenètic, amb el peu a baix, el motor a punt de gripar, córrer com un "Kenyata" darrera una pantera..... He gaudit de moments únics doncs sense voler he tornat a córrer com abans, més feliç que un tornavís.
Gràcies Anna per esperar-me, amb el permís de la teva parella, per a mi ets una competidora en estat pur i un referent com a esportista en femení a la comarca. 

Amb els Matxacucas... Quina Colla!!

El recorregut és molt agradable, ràpid i arran de mar, amb sortida a la Rambla Vidal, pujar al Salvament,  anar cap al Moll i tornada pel Passeig Marítim enfilant la pujada fins l'Hotel Edèn Roc per desfer el camí fins a la Rambla.
El millor ha estat veure a la Maria participar a la St.Silvestre i molt contenta.
Organitza: A.C. XALOC.
Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.