MITJA MARATÓ DE L'ALBERA. 4a EDICIÓ. CRÒNICA, FOTOS I TRACK. 19/01/2014.

Mitja Marató de Muntanya de l'Albera.
Per a corredors i caminadors. 550 Inscrits.
Organitza: Unió Excursionista Llançanenca.
Dia i Lloc: 19 de gener del 2014. Llança.
Kms: 21,380 Desnivell: 1.019 + (Garmin Connect).
Temps: Pere 3:12. Carme 3:18.
Temperatura: 12º. Suau, emboirat, núvol.


Quan esculls una cursa per impuls, per motivació, per i perquè no.... No em fa por despertar-me molt aviat, fer molts kms per arribar a la línia de sortida, doncs saps que vas a córrer o caminar per disfrutar, un acte simple això de córrer o caminar però que és molt més que posar un peu davant de l'altre.
És curiós, a una setmana de participar a les 24 hores d'Olot, a on 21 kms els fèiem al ritme d'uns guies en 8 hores, avui els 21 kms fets amb 3:12 hores. Avui els tractors (la Carme i un servidor) s'han transformat amb "dragsters" amb el peu a baix i estripant el motor.... de tant en tant va bé.


La cursa:
Llança - Coll de les Portes (4,6 Km): Sortida i primers Kms molt planers i ràpids, anem juntets amb la Carme. Trobem un petit tap al primer corriol.
St. Silvestre: Ha plogut la nit abans i el terreny és ideal per córrer tot creuant divertits corriols. Comparteixo kms amb la simpàtica companyia de l'Arantxa i la Cristina.
St. Martí de Vallamala - Puig d'Esquers (12 Km): Toca pujar i una cara amiga, la Montse de Klassmark, de voluntària a corredora.... em trec el barret.
Mas Patiràs - Puig Tifell (14,3 Km): Anem pujant i baixant, ara si amb unes vistes espectaculars a totes bandes. Disfrutant com un "cotxino" amb l'amic Pau.
Plaça Sabater - Plaça Major (21 Km): Això s'acaba i em trobo molt bé.... massa bé, més feliç que un tornavís. Espero l'arribada de la Carme... Avui no m'ha atrapat!!


El millor:
Caminar, trotar, córrer desprès d'una setmana amb dolor, suposo els canvis de temps.
Felicitar a l'organització i voluntaris pel marcatge, pels punts de control i AV, per la sortida, per l'arribada..... per tot.
A més el fet de ser una mitja marató amb un marge de temps per acabar de 6 hores, això és extraordinari doncs obre la porta a caminado@s, als corred@rs que s'atreveixen a fer una mitja de muntanya per primera vegada..... extraordinari!! Ens ha encantat participar-hi!!


El millor del millor:
Compartir algun moment d'aquesta addicció incurable amb la Carme, l'Arantxa, la Cristina, la Montse i en Gerard de Klassmark, en Roberto Sancho, en Jordi Xaus, en Josep Artigas, en Pau, en Josep......
Veure molta i molta participació femenina, esta clar que per a les dones és tot un "boom" i esta de moda. Noies i dones de totes les edats que camineu o correu, a les que comenceu, a les "veteranilles"..... Sortiu, entreneu i feu moltes marxes i moltes curses.Un petonasss!!...Veure Córrer en Femení.


Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.