GUILLERIES, ENTRENAMENT. 22/09/12+1.

La Cellera de Ter - Puigdefrou - St. Gregori - Coll de Nafré - Osor - Els Bancs - La Cellera de Ter.
Kms: 29,24.
Desnivell: 2.057 +.....2.060 -.


La Guilleries..... és un territori amb un bosc abrupte a estones aspre i salvatge que pot no agradar a excursionistes o corredors de muntanya que no volen gaires esgarrinxades..... però de ben segur pot sorprendre a qui busca gaudir de racons poc trepitjats, racons amb històries encisadores, racons amb masos abandonats que conviden a reconstruir un escenari antic.


És el lloc ideal per fer un entrenament de qualitat caKo (caminar/córrer/pals). Per tant la Magali i la Carme, dues "e-monas"  i un servidor, un "e-mono", (corredors que han participat a UT Emmona) hem gaudit d'un entrenament amb olor de muntanya i color de tardor. Afinant les cordes del cos.



L'entrenament ha tingut la seva part divertida de St. Gregori a Coll de Nafré, doncs una colla de caçadors tenien la cacera del senglar. Ostres hem anat ràpids a baixar de St. Gregori, amb la cridòria dels gossos, els cinturons de cartutxos a l'estil "pancho villa" dels caçadors i la sensació de ser la seva presa.... cames ajudeu-me.

Can Serra

Consell: Si aneu a entrenar per muntanya i us trobeu amb caçadors, o una batuda de senglars, diuen que és recomanable portar una petita esquella com la que porten els gossos de cacera, per així alertar al caçador i no tindre sorpreses.


St. Gregori
Reflexió: Llenyataires, boletaires, caçadors, pagesos, bandolers, miners..... han conviscut durant molts anys en boscos, fondalades, turons i rieres d'aquest feréstec i seductor massís Guillerenc.... Els últims d'arribar som els excursionistes, els amants dels esports de muntanya, hauríem d'intentar que la nostra petja no deixi marca per gaudir d'un passat no gaire llunyà.

Coll de Nafré



Osor




TRACK GARMIN CONNECT.


TRACK WIKILOC.





Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.