VALL DE NÚRIA, I...... EL BAR GUSI. 02/06/13.

Assaborir un cafè amb llet a les 6h del mati abans de començar una cursa, una excursió, anar a esquiar.....
La màgia d'una cervesa amb els amics, la parella, la família desprès de tot un dia gaudint de la muntanya tot fent esport.


Moltes vegades són més importants aquests petits plaers al voltant d'una taula que no pas el "full de ruta esportiu del dia", córrer, caminar, bici, esqui, cacera....

Qui no coneix el Bar Gusí??
Des de fa molts anys, pels qui ens agraden els esports de muntanya sabem que anar a la Vall de Núria o a Andorra per la Collada de Toses, ens hem d'aturar sí o sí, en un lloc que fins i tot en Killian Jornet ens diu que no és un bar..... és "el bar Gusi".
El Bar Gusi: Situat a l'entrada de Ribes de Freser, és un d'aquells espais peculiars i sorprenents que t'adones només de creuar la porta. Olor a muntanya, curses, trail, neu.....
Les parets no necessiten pintura, doncs estan recobertes de fotos, de dorsals, de samarretes, de........ és un temple meticulosament cuida't entorn al corred@r / caminad@r de muntanya.
El més impactant és l'espai de paret dedicat a en Kilian Jornet, gairebé pots prendre un cafè amb el teu ídol.


Avui, després d'una sortida/entrenu/caminada .... el que sigui per la Vall de Núria, la Carme i el que escriu una vegada més ens hem aturat a refrigerar els motors amb una cervesa i omplir els dipòsits, que la muntanya ens ha deixat ben buits.
I ves per on que en David, "Gusi", ens ha ofert la seva explicita conversa..... és increïble, coneix a tots els corredors coneguts i desconeguts també, una enciclopèdia del corredor de muntanya.
Hem quedo amb la última resposta que va donar en David a l'entrevista de l'Sportvicious:
Sportvicious: Qui són els teus ídols esportius? 
David: Seria injust anomenar només a un, hi ha moltes disciplines hi ha maratons, ultres, km verticals, etc. simplement el fet d'intentar superar-se dia a dia ja és digne d'admiració. Els meus ídols són totes aquelles persones que els agrada gaudir dels esports de muntanya i la sap respectar.
Més info Bar Gusi.

Buenu!!.... i de "l'entrenu /caminada/caKo", us deixo les fotos i el Track. Queralbs - Núria - Coma de l'Embut X 2. Amb fort vent,  gran quantitat de neu i el dia a estones molt enboirat. Molta fred al mati i molta calor al migdia, és primavera. L'important del dia,  ja sabeu que és.... una bona cervesa!!



Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.



Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.