2PIKS MITJA MARATÓ DE MUNTANYA. 26/05/13.Crònica i Fotos.

Cursa: 2 PIkS. 21Km. Mitja Marató de Muntanya. 2a edició.
Marxa: 8 Km
Dia i Lloc: 25/05/13. Angles. Guilleries.
Desnivell: .1.019 +.
Temperatura: Entre 5º i 18º.
Temps: Carme i Magali 3:13h. Pere 3:10h.  
Tecnica: CaKo(caminar/correr amb pals).

Tornem a la 2 PIks d'Anglès per segon any, una mitja marató de muntanya ràpida, explosiva, intensa.
Amb la complicitat del temps, havent plogut els darrers dies, el terreny era perfecte per córrer o caminar i suavitzar l'impacte.
Una cursa de muntanya en la seva versió mitja marató és sinònim d'anar amb el peu a baix, competir contra els corredors que t'envolten, no parar als avituallaments, superar el crono, despertar el costat competitiu, veure't al full d'arribada.....

La Carme, la Magali i el que escriu sabem que arribarem dels ultims, llavors que coi hi fem aquí, unes tortugues en una cursa de llebres??.... Doncs fabricar aquella dosi extra d'adrenalina, ser valents i superar les nostres limitacions, de vegades córrer per plaer, fins i tot ens hem permès la gosadia d'avançar algun rival. Competició en estat pur i que de tant en tant ve de gust!!


La cursa: Recollim dorsals per la cursa amb  la Carme i la Magali. La Maria i Mireia s'apunten a la Marxa.
 
Minuts abans de la sortida, sota l'arc, gairebé puc assenyalar quins seran els guanyadors, moltes samarretes vermelles i companys d'equip de l' A. E. Matxacuca, a destacar dos "Ferraris salvatges" que li donen un plus de categoria a la cursa, l'Oscar Carrasco i en Jordi Gamito, primer i tercer. I com no, l'Enric "El Comandant" una barreja de cotxe de rallye dels 70 / Dragster / Tractor sense control i "vell amic".
 

Els primers  quilòmetres vaig a un ritme més alt  del normal, doncs hi ha  corredors a davant i a darrera (pot semblar estrany, però és una cosa que no passa sovint per un caminador), baixo el ritme per evitar lesions. Km 6, primeres pujades per assolir Sta. Barbara, 860 metres d'alçada i punt més alt de la cursa. 
 
Comença la baixada amb trams tècnics, baixo el  ritme. Avituallament del Km 16.... una veu crida el meu nom, Pereeeee!!! Les noies ja m'han atrapa't, Ksum!! però com és possible!! Baixem junts fins que les bones sensacions tornen a sortir i amb el peu a baix avanço posicions.


Felicitar un any més a voluntaris i organitzadors perquè uns quants hem pogut gaudir del que més ens agrada, córrer per muntanya.
Els obsequis; fuet, caldo Aneto, gominoles, entrepà calent o fred..... tot per 12 eu.

El millor:  Començar la cursa com un nen amb la sensació de nervis el primer dia de cole i acabar els darrers Kms regalant -me un petit plaer que molt poques vegades em permeto.... córrer i competir.

A millorar: Diuen que el marcatge.

TRACK 2PiKS 2013.

Classificació Dones 


Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.