COSTA BRAVA, CRÒNICA D'UNA AMISTAT. 26/03/13.

L'important d'una cursa, una excursió, una marxa.... sempre son les persones, no em cansaré mai de repetir-ho.


Alguna vegada em pregunten si tinc un gran repte, un gran somni a nivell esportiu...... La resposta és fàcil: el meu gran somni ja esta fet!!
La 1a edició de la Costa Brava Xtrem Running del 2009 va marcar un abans i un desprès en la manera de veure i viure una cursa, de ben segur que parlo en nom de molts finishers de la 1a edicióde la CBXR.
La llista d'emocions i satisfaccions que ens va aportar aquesta cursa és molt llarga. Però el més important va ser conèixer dos corredors, dues persones, dos amics que van entrar amb força, L'Andreu i l'Ultraquim.



L'excusa perfecte per trobar-nos aquest diumenge i sense dorsal, ha estat una senzilla caminada per un dels racons més bonics de la Costa Brava; Palafrugell, Llafranc, el Far de St. Sebastià, Tamariu.....  en paraules d'Ultraquim, per deixar volar la imaginació i els records. 
La relació d'amistad durant aquests anys que hi hem establert ens ha permès créixer, evolucionar, fer possible l'impossible els tres junts i el més important és.....que encara no s'han cansat de mi.


Reflexió:
Diuen que per ser un bon amic, primer ho has de ser, i això comporta que has de cedir per sobre d'algunes coses però a canvi en reps d'altres, és una relació recíproca.
Necessitem tindre amics per compartir aficions, gaudir de bons moments, resoldre situacions complicades, de vegades fins i tot et donen la confiança necessària per prendre decisions importants.

La qualitat de l'amistat depèn de les diferents situacions que moltes vegades hem de resoldre gràcies a la complicitat d'amics que t'ajuden i alhora tu a ells, de vegades sense saber-ho.

Crec que tots tenim un espai vital, que tots som diferents però extraordinaris alhora, i indiferentment  hem de respectar aquest preuat valor que es diu amistat.

La frase preferida d'un amic de la mili: La diversitat d'opinió no és causa per la ruptura d'una amistat.
Sigui com sigui tinc molta sort de comptar amb uns amics que moltes vegades fins i tot em sorprenen.

Aquest post va  dedicat a tots aquells que d'alguna manera formen o faran equip en alguna cursa, molts de vosaltres de ben segur que construireu els fonaments d'una gran amistat.

*Agrair a la família Marina de la CBXR, culpables d'alguna manera que tres amics ens coneguessim i tiressim endavant molts reptes....junts.

Salut, Feina i Gràcies per la visita.







Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.