CAKO SOLIDARI A ST. FELIU DE GUÍXOLS. 23/03/13.


Aquest dissabte hem aportat aquell petit granet de sorra que fa possible grans projectes.


Una petita "masterclass" teòrica/pràctica de CaKo (caminar/pals), ha estat la proposta solidaria de l'equip Matxacuca Tàctic per aconseguir aportacions econòmiques i així ajudar a lluitar contra la fam i alhora participar en un dels reptes esportius més importants de l'any; La Trailwalker d'Intermón Oxfam 2013.

El meu petit granet de sorra ha estat intentar fer el máxim de bé possible, tot explicant els beneficis que té caminar amb pals, el cako en el seu nivell d'iniciació. Esport que  practico des de fa uns anys, que m'esta ajudant molt en la lluita personal contra l'osteoporosi i en l'obtenció d'èxits esportius en llarga distància i d'ultrafons ......increïbles.


Explicar de manera entenedora els conceptes bàsics del "Nòrdic Walking a la Catalana", la coordinació, l'equilibri i la força. Per desprès fer una petita excursió d'una horeta, en un entorn preciós i que personalment em té el cor robat.

Gràcies a tots els que heu vingut, i als que heu ajudat que aquest esdeveniment fos possible, un per un moltes gràcies Magda, Joan, Quico......... 

M'hauria agradat que haguéssiu aconseguit molta més participació i així obtindré més donacions..... No val a rendir-se, crec que això dóna més forces per tirar endavant futures propostes, i accions amb noves idees i més empenta.

Recordar que cada segon i últim dilluns de mes hi ha una sortida cako a les 8:30 nit.
Les persones necessitem mouren's per evitar el sedentarisme i poder gaudir d'una bona salut.
El regal que ens donem cada dia desprès de treballar (els qui encara treballem) i pels qui no també, és gaudir una estona a la piscina, al gimnàs, a les classes de ball........ Aquest premí que ens donem en acabar el dia, s'esta tornant en un luxe, un caprici difícil d'assumir econòmicament..... Tot s'apuja menys els sous i cada vegada és més difícil arribar a final de mes d'una manera digne.

Caminar amb pals, CaKo iniciació, és una manera de fer una activitat física molt popular en d'altres paisos. Gratis, divertida, sorprenent, segura i a qualsevol hora del dia/nit.
P.D: Gràcies Pepo per ensenyar-nos aquests recorreguts tan espectaculars.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.