3a ULTRA TRAIL 3 VIES VERDES. RIPOLL-ST.FELIU DE GUÍXOLS. 8i9/09/12

3a ediciò  Ultra Trail 3 Vies Verdes. 8 i 9 de Setembre 2012.


Distància:  140 Km 350 metres. Sense parar.
Desnivell: Positiu 1.315   / Negatiu 1931.
Temps Total: 28 hores 37 minuts. Ritme:A 5,5 Kms hora.
Tècnica: CaKo, caminar/trotar amb pals.


Participants: Carme, Ultraquim i Pere.
Lloc: Vies Verdes o Carril Bici passant pel Ripollès, Garrotxa, La Selva, Gironès, Baix Empordà.



Explicar que hem fet 140 quilòmetres caminant, trotant o corrent sense parar des de Ripoll fins a St. Feliu de Guíxols...... Doncs no se ben bé per on començar.

La Carme, en Quim i un servidor som gent normal, que tenim la nostra feina, família, obligacions, fins i tot anem al metge, però tenim alguna cosa més, els somnis que intentem fer realitat amb reptes personals i que ens empenyen a superar-nos, i ho aconseguim gràcies a què "disfrutem" al màxim dins d'aquest esbojarrat món, anomenat d'U L T R A F O N S.

No fa ni dos mesos que en acabar una Marxa de 107 Km, amb la Carme vam dir: Mai Més. Doncs dos mesos hem tardat per tornar-hi i acabar la distància més llarga que hem fet mai, 140 Kms.

Crònica/sensacions: L'èxit del repte ha estat en la preparació uns dies abans de la logística i punts d'avituallaments. En els entrenaments, hem fet tres entrenaments llargs sobre el terreny abans del repte, un de 35 Kms i de calor extrema, un de 36 Kms de nit i un altre de 40 Kms. Cuidar molt l'alimentació i els últims dies descansar i dormir el màxim per tindre els motors a punt.

Km 0: Desprès de fer nit a la casa rural d'en Joan Cutrina, La Peçallarga . A les 6h del matí de dissabte dia 8, sortím de Ripoll, es de nit i arribem a St.Joan de les Abadesses de dia, encarem el Coll de Santigossa, 1060mts.

Km 30: Desprès de baixar el Coll gairebé trotant arribem a la Vall de Bianya amb molta calor.



Km 40: Olot, acabem de fer una marató, són les 1:30h del migdia i necessitem hidratar-nos molt i menjar, per tant fem la primera parada llarga per dinar. Deixem Olot enrere i afrontem una de les etapes més dures per la calor i la humitat. Les Preses i St.Esteve d'en Bas van caient.


Km 60: St. Feliu de Pallerols, la Pili, l'Ernest i l'Andreu ens fan l'avituallament i ens donen molta força per encarar una llarga etapa tot passant per Les Planes, Amer (a les 7: 10h tarda), El Pasteral.....


Km 80: Arribem a la Cellera i sopem, la "Tia Maria" ens ha preparat uns macarrons de luxe. La parada tot i anar per feina, s'allarga més del previst. Gràcies Maria, Pili i família, aquests moments aprens el significat real de la paraula família.

Ja és de nit i a Angles en Josep Ventura ens acompanyara fins a Girona, que sense saber-ho ens va estirant, tot passant per Bonmatí, Bescano, Salt....

Km 100: Girona, ens avituallem i el cos es comença a queixar. Tirem cap a Cassa de la Selva.


Km 112: A Cassa de la Selva la Tània i l'Albert de Sat Despatx ens fan un avituallament. La Tània Torné i la Magali Pol ens acompanyaran fins a l'arribada. Elles són una injecció d'aire fresc i ens marquen un molt bon ritme, com si fóssim uns núvols que s'emporta la tramuntana.


Km 140: Arribada a St. Feliu de Guíxols cansats però amb molt bones sensacions.

Gràcies Carme i Ultraquim per compartir 28 hores de riure, xerrar fins no saber que dir, llargs silencis, moments baixos, subidons.......

EL MILLOR:
   
Ha estat veure sortir el sol per segona vegada i sense dormir.

I el més important, els amics i família que ens han donat suport abans, durant i desprès del repte; En Joan Cutrina, la Pili/Ernest/Andreu i família, en Josep Ventura, La Tània Torné, l'Albert i Magali Pol. Moltes però que moltes gràcies a tots.


D'una cosa estic convençut i és que trigaré temps...... Molt temps a tornar entrenar pel "carril bici" a peu


SALUT, FEINA GRÀCIES PER FER-HI UN COP D'ULL.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.