I MARXA DE L'ESCURÇO Castell d'Aro 2011 i Fotos

4 Setembre 2011.Cap de setmana en què han coincidit 4 proves que les hi teníem moltes ganes; lUltra Trail Tylenus Xtrem , la Circular Pantà d'Oliana, l'Aquatló de Caldes i L'Escurçó, decidim fer les dues ultimes i el resultat ha estat un cap de setmana espectacular, molt intens i el més important gaudint fent esport tota la família i a prop de casa.



La Marxa de L'Escurçó de Castell d'Aro crec que ha estat una sorpresa tant per part dels organitzadors que s'esperaven de 50 a 80  persones i s'han vist desbordats davant de 130 i pico inscrits en la seva 1a edició, com per part dels corred@rs /caminad@rs que no s'esperaven un recorregut de forta pujada i baixada per camins i corriols d'una bellesa natural molt salvatge, és el sempre sorprenent Massís de les Gavarres.



El recorregut de 12Km: Sortim de Castell d'Aro cap a Can Granota i ja ens  enfilem per corriols de fondalades del típic bosc d'alzinars de la mediterrània, amb aquest  verd fosc tant característic, ens trobem el primer avituallament  amb en Ricky, anem pujant fins al Golf del Mas Nou on abans hem trobat el segon avituallament solid/liquid amb l'Oscar i en Jordi (el meu germà).


Anem serpentejant per sota el Golf Mas Nou, llom carener anomenat Serra Llonga, son els darrers contraforts de les Gavarres, on gaudim d'un ampli i espectacular panorama del Massís de l'Ardenya i la Vall d'Aro, de sobte forta baixada per un corriol fent drecera al costat del camí de les aigües,  arribem pel camí del pessebre i Torrent de la Coma. Samarreta, entrepà, comentar la marxa amb  els amics i esperar les peques que de seguida han arribat, "unas  jabatas".


Voldria agrair i de part d'en Jordi sobretot a en Quico la seva ajuda incondicional i participació a la marxa al igual que alguns corredors del Matxacuca.


Per últim Felicitar a tots els que s'han implicat d'alguna manera o altre perquè aquesta marxa tires endavant, Cim d'Aro/Casino Castellerenc.

Vist el gran èxit obtingut en la seva 1a edició, també  felicitar i agrair a tots els corrred@rs/caminad@rs per haver vingut.

Ens veiem el 10 i 11setembre Ultra Trail 3Vies Verdes 100Km. Olot- St. Feliu.

Entrada relacionada: Marxa de l'Escurçó


Salut i Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.