III Sortida CaKo a St. Feliu de Guixols. 09/05/2011.

9 de Maig 2011.Doncs sí,  ja no hi cabem a la foto, cada vegada si apunta mes gent, estic acollonit....Com ho hem de fer això Carlus??
Si les dues primeres sortides varen ser circuits curts però intensos, aquesta tercera va ser un recorregut mes llarg tastant els petits obstacles naturals de la muntanya. El recorregut; varem sortir de l´estaciò, tot vorejant la Riera de les Comes amb els camps sembrats fins a Cal Panarro, de seguida trenquem a l´esquerra, travessant la riera i amb forta pujada fins al Coll de Portes, passant per la Barraca d´en Puget, la veritat es que la vintena de Cakos amb la "reductora" posada varen pujar fenomenal, direcció Quatre Camins ens posem els frontals, d´aqui cap a St. Elm sense arribar-hi, treballant l´equilibri a les voreres, i arribant en baixada a l´estaciò per Monti -Calvari, acabant amb petita sessió d´estiraments.

Els petits plaers que ens ha ofert aquesta sortida han estat; sortir amb la llum del dia i arribar de nit...... les olors de la natura esplèndida a la primavera...... anar de muntanya a buscar el mar...... fer nous amics......
Sense saber-ho la gent de Sils i ara St. Feliu que fan CaKo, estan posant els ciments del que serà dintre de  poc temps, un esport que molta, molta gent practicara, al igual que el seu germà Nordic Walking.
Agrair tothom qui ha participat, l´Ana i en Dani "els de Sils" Cakos veterans, als qui han repetit, i als qui han volgut conèixer els beneficis ( físics/cocu ) que ens aporta el CaKo tot gaudint de l´entorn. Tot gracies també a la col.laboracio del Centre Excursionista Montclar.Gracies a tots Cakos Valents.
Queda pendent de concretar dia i hora per propera Kedada Cako a St. Feliu.

Una modalitat de  Cako, córrer amb pals per alta muntanya es veure un dels 6 vídeos de l´Ultra Trail d´Andorra 2010,on de 495 corredors varen arribar 98, amb 112Km i 9700D+, i amb una climatologia molt adversa.
Salut i molta molta Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.