I CAKO O REBENTES!!! 48h NON-STOP A SILS 8i9/04/2011

 
8/9/10 Abril 2011. Si  dos mesos enrere algu m´hagues dit per fer 100Km, donant voltes de nit i de dia pels voltants de Sils, l´hagues titllat de sonat.
 
El dia 8 a les 8h del vespre hem planto davant la Carme i en Genis de Xino-Xano Caminant per la Pau, i sota una carpa faig l´inscripció, aquesta parelleta varen estar 48 hores fent guàrdia a punt per inscriure a qui sigui i a qualsevol hora., sempre amb un somriure.
 
L´escenari, els Estanys de Sils, l´havien preparat amb molta cura els Makis, un circuit de 10 Km i 48h per fer els Kms que vulguis, com vulguis(cako, corrents, caminant, bici......) i quan vulguis (dia, nit, non-stop......), un nou format de competició ideat per l´Ultraquim, amb la categoria estrella : el Cako.

 Així doncs, hi ha l´escenari, hi ha els protagonistes, comença l´acciò. El repte personal era fer 4 voltes, o sigui 40Kms una marató, però..........la 1ªvolta la comparteixo amb en Quim i l´Andreu que faran les 48h sense parar, en Lluis que vol fer 24h ,Makis i gent que ens trobem els dimecres a Cako Sils, gent de St . Feliu,  incombustibles aquesta gent, estant a tot arreu, quina energia!!,
 
La 2ª volta ja de nit la comparteixo amb  l´Ignasi, un Maki,  la volta mes rapida de les 10,  la mare quel va par.....aquest tiu vola amb dos pals,  ha fet 50Kms, l´any que ve a per els 100K Vale Crack!!!  gracies per la companya.
 
La 3ª volta amb en Jordi, el meu germà, no hi han paraules, dos germans fent un esport que ens agrada i de nit es increïble.
 
La 4ª volta amb en Josep V , molt bona companya,  la nit es freda,   decideixo esperar els protagonistes i que carai......
 
Fer la 5ª volta  ha estat espectacular, doncs veure com es desperta el dia, escoltant dels ocells, la boira que ens abriga de tant en tant, els colors de l´estany canviant a cada moment a cada pas, les olors...... 
 
Són moments que t´adones que formes part de tot allò, la bellesa d´aquests llogarets semblen trets d´una escola de pintura.
 
 
La 6ª volta ha estat més punyetera, la calor, aquí el cocu ha de gestionar amb el cos i al reves, paradeta  llarga i a la tarda la 7º  i 8ª volta, aquí decideixo fer les 10 voltes 100Km, però m´ho reservo per diumenge a la tarda amb la Carme i les nenes, doncs al mati volen fer l´embardissada a Olot.

Diumenge 10, la Carme i Maria fan l´embardissada amb 24km, la Laura i jo  fem 10Km . A la tarda ja estem a Sils, i tots fem 20 Kms compartint amb en Quim , l´Andreu i en Lluis un final de pelicula, saborejant aquell petit moment en que et sents molt gran.

 



Felicitar tothom,Quim i Andreu pels 180 Km, Makis,(Carlus), els de Manlleu, tothom qui ha passat a fer una volta, però en especial vull felicitar la meva dona i les nenes, la Carme ha fet  44k,  la Maria 24 k caminant i 30k en bici, la Laura 10K caminant i 20 amb bici, unes maKines. No m´agrada dir-ho, però com que ja esta fet aquí va 110Kms aquest cap de setmana, i suma els dos últims caps de setmana 171Km.Cako.

Ostres!!!! i el Bitxo, el gos de la Mª Carme, que va fer 60Km, ara mateix s´esta plantejant canviar d´amos.
 
 
Salut i Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.