I ULTRA CAKO GUILLERIES XTREM. 2 i 3/04/2011.

2 i 3 d´Abril 2011.
 
 
No sé que dir......No podia anar millor, fantàstic, increble, impressionant. 
El dissabte i la matinada del diumenge han estat d´aquells dies en que vius la vida i n t e n s a m e n t
 
Un entrenament ultra d´un grup d´amics, d´altres que han passat a ser-ho, en un entorn idil.lic; LES GUILLERIES, paissatge on la natura encara és primaria. Es un territori que conec des de fa molts anys,bosc meditarrani i atlantic, molt abrupte, amb cims, turons, rius, corriols, torrents.... Moure´s per aquest tipus de terreny no resulta facil. 
 
La Carme i jo hem convidat a endinsar- nos a 15 amics per descobrir les meravelles naturals que amaguen aquestes muntanyes, que segur els hauran obsequiat generosa i abastament.
 
 
Certament sembla que avui no ens quedi ja res per conèixer i que en el món de les guies estigui tot fet, amb l´arrogància de pensar que ja ho tenim tot vist i que hem d´anar a buscar expèriencies en els llocs més remots del planeta. Doncs bé, ens hem endinsat en la Catalunya tal com era fa un munt de segles, per un territori que no per ser força proper és més conegut. (J. M.Puente i Pubill).
 
 
Deixant de banda el recorregut (que ha costat mesos per fer-lo gracies a la Carme i en Quim), voldria destacar dos fets molt positius d´aquest Ultra Cako:
 
*Un és el fet que hi han participat components de dos equips diferents de la Trailwalker, Xino-Xano Caminant per la Pau, i Tramuntana Dreams, i que desde el començament no s´han vist com a competidors, ben al contrari.
 
*L´altre i més important ha estat que hi havia gent de 1ª linea en llarga distància, senzilla i humil que han estat els "germans grans"del grup, de ben segur que tots ens hem enriquit molt, compartint experiències, tot un luxe Andreu Just, Carme, Lluis, Ultraquim, Antoni, Maria.......
 
El dia ens a acompanyat amb temperatures molt agradables i el mateix a passat de nit. 
 
 
Voldria agrair molt, molt i molt, l´equip logístic,deixant un cotxe avituallament d´aigua, doncs sense ells no hauria estat possible aquest Ultra, que son els meus cosins, la Pili i l´Angel.
 
 
També agrair l´atenciò, amabilitat, bonissima cuina de la Mercè, Olga i  Albert del Restaurant El Cor de les Guilleries d´Osor, fent una paradeta a l´hora de sopar.
 
Al Supermercat Esclat  de St. Feliu de Guixols per l´obsequi a cada participant.
Fitxa tècnica:
  • Ultra Cako Guilleries Xtrem 2011, 2 i 3 d´abril.
  • 61Km, Desnivell+: 2.317, acumulat 4.654
  • Autosuficiencia. Modalitat:Cako.
  • 12+1 participants fen la prova sencera i 4 participants fen la prova parcial.
  •  Track Ultra Cako Guilleries Xtrem
  •  Fotos molt xules i enlluernadores del tram de nit al Fotobloc d´en Lluis
 
I agrair de tot cor per haver participat: Carme T, Maria, Elisenda, Tania, Magali, Carme C, Olga, Andreu, Joaquim Verdalet, Lluis T, Antoni, Miguel,Lluis P, Jordi P, Kim A, Jordi Alsina.
A nivell personal molt satisfet, tornar a fer una prova de llarga distancia des de que hem varen dir que no podia fer res d´esport per l´osteoporosi,  males sensacions al principi i molt bones al final, escoltant el cos, a estat com una cura.                       
Salut i molta Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.