GR PRESA DE SUSQUEDA- PRESA DE SAU. 20/03/2010.

Dissabte 20 de Març 2010.Despres d´estar 14 dies inactiu per l´esquena, i desprès de fer una sortida de 20 km ahir al vespre, decideixo fer un entrenament llarg.
11del mati. Susqueda, començo a córrer direcció Sau, vorejant la riba esquerra del pantà de Susqueda, en tot moment vas veient el recorregut en uns 2 o 3 Kms.


El poble de Susqueda i la seva Vall  estan sumergides des de l´any 1968, a mig camí hi ha l´esglesia de ST. Marti de Querós, a l´altre costat de riba.
Estic a mig camí de Sau i fa molta calor, hi han arbres i roques de grans dimensions al mig del camí, tot i aixi m´he creuat amb un grup de ciclistes i un altre de motos trail , que amb una serra manual feien cami per passar amb les motos.


És una pista ample, pero queda barada i desfigurada per la vegetaciò i la climatalogia que fa que a estones  sigui impracticable.
Arribó a Sau amb 2 hores i poc. No veus la presa fins els ultims 500 metres.
Un doloret als peus, una ampolla gegant a cada peu, em baixa la moral de cop, però miro el costat positiu, he arribat a Sau i ara s´ha de tornar.



M´ho agafo amb calma, fa molta calor i vent de cara , arribo a la presa de Susqueda amb 4: 30h  entre l´anada i la tornada, estic molt cansat, en total he fet uns 40Kms. 
Tenia moltes ganes de fer aquest recorregut una altre vegada (aquesta és la tercera). Però no m´enrecordava que tot i tindre poc desnivell, és dur. Portava 1 litre d´aigua i he fet curt, de tota manera hi han molts rierols.


En el recorregut et trobes amb tres indicacions: Coll de Serrallonga a 5,2Km, Osor 19,7Km i Sau 8, 1Km, a part de cruilla que et porta a Coll de Nafré.
Recorregut molt guapo, però per fer sense presses.


Fins aviat, Salut i Feina.

Comentaris

  1. Estas fet un fiera, 60 quilometres en 24 hores, no si al final l'Xtrem se't farà curta!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.