2009 Adeu corrent /2010 Hola nedant


31 deDesembre 2009.

La veritat és que no podiem dir adeu l´any 2009 de la millor manera ,  corrent la St. Silvestre de Sant Feliu de Guixols , organitzada per el A.C.Xaloc ,  a la Rambla , sortida a les 6h de la tarda.


A les 5, 30 arribem la Maria , en Quim i jo, ens trobem amb l´Andreu i la seva familia , en Sergi i en Jesus.
Inscripcions i escalfaments previs, mentre arriba l´hora de sortir, recorregut curt una volta de la Rambla-al Salvament- al Port-Passeig del Mar- Amura- Port Salvi- la Rambla, i el recorregut llarg que són dues voltes , tot el grup fa el circuit llarg, menys la Maria ,la Celia i jo que fem el circuit curt .


En acabar tots molt contents , jiji-jaja amb d'altres corredors, tots coneguts del poble, molta gent del Xaloc. Hem estat una cinquantena de corredors, amb un ambient molt familiar. M´ha agradat molt de córrer amb la meva filla. En acabar hi ha hagut xocolatada.Molt guay tot.


1de Gener 2010.
I per començar l´any 2010 tots a l´aigua, a la platja de Sant Feliu. La Carme i la Eva es varen engrescar per a fer la primera capbuçada de l´any a la platja, i així ha estat. Organitzat pel A.C. Xaloc , a les 1h del migdia donaven la sortida , deu-ni-do la gent que hi havia, pero ni havia més mirant . Ens trobem amb en Quim, l´Andreu i familia i tots cap a l´aigua , s´havia d´anar fins a una boia, cosa que jo no hi he arribat , pel tema del vertigen.
 

El primer impacte amb l´aigua  com si nedessis amb vidres , despres més be . Una experiència que a tothom li ha agradat molt, tots molt contents i frescos com una rosa. Ambient super super guapo.
Salut i feina.                                                                                                                      

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.